foto

Joseph Long

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
Vražda v Orient expresu
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Drákula: Neznámá legenda
2013 Crazy Joe
2010 Sherlock - Unaired Pilot (TV film)
The Song of Lunch (TV film)
2009 Toscanini in His Own Words (TV film)
2008 Druhý muž
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
2005 Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
Show začíná
2004 Hon za svobodou
Kontrarozvědka
Svatba po židovsku
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Hearts of Gold (TV film)
Promlčení
2002 Daniel Deronda (TV film)
Green-Eyed Monster (TV film)
Shackleton (TV film)
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
Sword of Honour (TV film)
Vykradači hrobek
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy - a.z.
1999 RKO 281 (TV film)
Tajemná paní Pollifaxová (TV film)
1998 Legionář
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
1996 Láska a válka
1995 Nebezpečná dáma
1994 Fair Game (TV film)
Rudý kruh (TV film)
1993 The Marshal (TV film)
1992 Kryštof Kolumbus
1989 Goldeneye (TV film)
Kolem světa za 80 dní (TV film)
Královna srdcí
The Saint: The Brazilian Connection (TV film)

TV seriály

2017 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Noose (S04E01)
2016 The Collection (TV seriál)
The Scent (E03)
2014 Tyran (TV seriál)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
The Long Way Home (S02E10)
2013 Borgia (TV seriál)
A Morality Play (S02E08)
2012 Kuků (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
2011 Zen (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
10 dní do války (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Mysti Show (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Heat of the Sun (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Konečný tah (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
Vzpomínky na Sherlocka Holmese (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Žlutý iris (S05E03)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kdo křivě obvinil Ježíše? (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace