foto

Sonja Korenčiová-Poloniová

  • nar. 5.4.1930
    Košice, Slovensko, Československo
  • zem. 21.9.2002 (72 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Na krásnom modrom Dunaji
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Právo na minulosť
1988 Krasava (TV film)
Lakomý Marko (TV film)
Medzi nebom a zemou (TV film)
1986 Akcia Edelstein
Chlapec do náručia (TV film)
1985 Hlupákovo šťastie (TV film)
1983 Múdra Gabriela (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Cukor (TV film)
Keď radí strach (TV film)
Největší pecivál na světě
Týždeň naopak (TV film)
1981 Pohľad do zrkadla (TV film)
1980 Hordubal
1979 Jennie Gerhardtová (TV film)
Príležitosť (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Sloník medzi zvieratkami (TV film)
Stratená dolina
Svadobný dar (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1974 Kto odchádza v daždi...
Oslava (TV film)

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky