foto

Van Hansis

  • nar. 25.9.1981 (38 let)
    North Adams, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Murder Manual
2017 Crick in the Holler
Zoufalství a naděje
2015 Kiss Me, Kill Me
2013 Devil May Call
2011 Occupant

TV seriály

2020 F.B.I. (TV seriál)
Broken Promises (S02E17)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Kind of Bad? (S01E05)
2015 Eastsiders (TV seriál)
Evolving (S02E06)
Open Bar (S02E05)
Thick Like a Lotion (S02E04)
další epizody (6)
2013 Eastsiders (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)
2012 Eastsiders (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Nikita (TV seriál)
Clawback (S02E07)
Agentura Jasno (TV seriál)
Tahle epizoda tě vycucne (S06E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky