foto

Wilmut Borell

  • nar. 19.11.1922
    Vratislav, Německá říše
  • zem. 19.1.1997 (74 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
Zwischen den Zeiten (TV film)
1982 Einer von uns (TV film)
Shalom Pharao
1976 Verlorenes Leben
1972 Der Prozess gegen die Neun von Catonsville (TV film)
1971 Der Selbstmörder (TV film)
1970 Baal (TV film)
Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
Kannibalen (TV film)
1968 Im Dickicht der Städte (TV film)
1967 Das Arrangement (TV film)
Der Röhm-Putsch (TV film)
Liebe für Liebe (TV film)
1966 Der Großtyrann und das Gericht (TV film)
Judith (TV film)
Judith
1964 Die Reise um die Erde (TV film)
1963 Der Nachfolger (TV film)
Sonderurlaub (TV film)
Zwei Whisky und ein Sofa
1962 Das Wunderkind Europas (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
Der Teufel spielte Balalaika
1960 Gauner und der liebe Gott, Der
1959 Dorothea Angermann
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
1958 Lékař od Stalingradu
1957 Noc, ve které přišel ďábel
1956 Der Untergang des Fort Charivari (TV film)
1954 Gefangene der Liebe

TV seriály

1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1961 Funkstreife Isar 12 (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)

Divadelní záznam

1973 Macbett (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky