foto

Edith Hancke

  • nar. 14.10.1928
    Berlín, Německá říše
  • zem. 4.6.2015 (86 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sněhové pusinky (TV film)
2006 Hledám rodinu (TV film)
Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Nevěsta na jeden den (TV film)
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2002 Aus lauter Liebe zu Dir (TV film)
Mord an Bord (TV film)
1998 Zweite Geige (TV film)
1991 Zweite Geige (TV film)
1986 Vicky und Nicky (TV film)
1985 Anruf genügt (TV film)
1982 Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1980 Die Alten kommen (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
Mein Gott, Willi! (TV film)
1979 Schlaraffenland: Berlin (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Essig und Öl (TV film)
1977 Erben ist menschlich (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
Frau Luna (TV film)
Glückliche Reise (TV film)
Scherenschnitt (TV film)
1974 Hochzeitsnacht im Paradies (TV film)
1973 Alter Kahn und junge Liebe
Unsere Tante ist das Letzte
1971 Glückspilze (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Das Mädchen seiner Träume (TV film)
1969 Charley's Onkel
Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Hunderttausend Taler (TV film)
Warum hab ich bloß 2 x ja gesagt?
1968 Im Ballhaus wird geschwoft (TV film)
Otto ist auf Frauen scharf
Paradies der flotten Sünder
1967 Das große Glück
Mittsommernacht
1966 100 Jahre Kurfürstendamm (TV film)
Ab morgen haben wir Humor
Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Illustrirte Berliner Redoute (TV film)
1965 I gringos non perdonano
Tausend Takte Übermut
1964 Erzähl mir nichts
Holiday in St. Tropez
1963 Berlin - Melodie (TV film)
Chansons mit Geschichte (TV film)
Frühstück im Doppelbett
Mein Leopold (TV film)
1962 Dicke Luft
Ohne Krimi geht die Mimi nie ins Bett
1961 ...und wer küsst mich?
Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Die Ehe des Herrn Mississippi
Die seltsame Gräfin
So liebt und küsst man in Tirol
Vertauschtes Leben
Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Als geheilt entlassen
Bumerang
Das hab ich in Paris gelernt
1959 Arzt aus Leidenschaft
Die Ratten (TV film)
Kriegsgericht
Natürlich die Autofahrer
Peter schießt den Vogel ab
1958 Der Maulkorb
Die letzte Station (TV film)
Kleine Leute mal ganz groß
Madeleine Tel. 13 62 11
Meine 99 Bräute
Ohne Mutter geht es nicht
Schmutziger Engel
Schwarzwälder Kirsch
1957 Frühling in Berlin
1956 Ein Mann muß nicht immer schön sein
Tausend Melodien
Wenn wir alle Engel wären
1955 Der Biberpelz (TV film)
Himmel ohne Sterne
Ihr Leibregiment
Urlaub auf Ehrenwort
1954 Räubergeschichte (TV film)
1953 Von Liebe reden wir später
1951 Honba za modelem
1950 Bürgermeister Anna
Die lustigen Weiber von Windsor
1949 Bobří kožich

TV seriály

1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1991 Käpt'n Blaubärs Seemannsgarn (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1976 Schicht in Weiß (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)
1960 Die Hesselbachs (TV seriál)
1959 Achtung! Ruhe! Aufnahme! (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lach mal wieder (TV pořad)
1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad) - mod.
1975 Berlin grüsst Bern (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Party-Geschichten (TV pořad)
1965 Adieu 65: Hello 66 (TV pořad)
1964 Mode-Cocktail (TV pořad)
Vergißmeinnicht (TV pořad)
1959 Nicht zu ernst nehmen (TV pořad)
Tingel-Tangel Hamburg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky