foto

Werner Schumacher

  • nar. 4.5.1921
    Berlín, Německá říše
  • zem. 18.4.2004 (82 let)
    Bremen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Gefangen in Frankreich: Theodor Fontane im Krieg 1870/71 (TV film)
1976 Waffen für Amerika (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1973 Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
1972 Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
1970 Auftrag: Mord! (TV film)
Nachbarn (TV film)
Peenemünde (TV film)
1969 Friedrich Ebert und Gustav Stresemann, Schicksalsjahre der Republik (TV film)
Kurz vor dem Sprung (TV film)
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Pole Poppenspäler (TV film)
1967 Tragödie in einer Wohnwagenstadt (TV film)
1966 Das Leben meines Bruders (TV film)
Old Shaky (TV film)
1965 Das Feuerzeichen (TV film)
1964 Nebeneinander (TV film)
Thomas More (TV film)
Tote ohne Begräbnis (TV film)
1963 Stumme Diener, Der (TV film)
1962 Der erste Frühlingstag (TV film)
1961 Der Lügner
1959 Der Rest ist Schweigen
1958 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
Der Schinderhannes
Dr. Crippen lebt
Grabenplatz 17
1957 Das Herz von St. Pauli
Minna von Barnhelm (TV film)
Von allen geliebt
Zasnoubení v Curychu
1956 Drei Birken auf der Heide
Hejtman z Kopníku
1955 Bezauberndes Fräulein (TV film)
Ďáblův generál
1954 Ein Mann aus einer großen Stadt (TV film)
Hin und her (TV film)

TV seriály

1987 Anna (TV seriál)
Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1972 Chirurg erinnert sich, Ein (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Die Kriminalnovelle (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1967 Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Inspektor Hornleigh greift ein... (TV seriál)
1959 Der Andere (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

Divadelní záznam

1957 Die Festung (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky