foto

Gerald Sim

  • nar. 4.6.1925
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.12.2014 (89 let)
    Denville Hall, Northwood, Hillingdon, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Krajina stínů
1992 Chaplin
Vysoká hra patriotů
1990 Number One Gun
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Volání svobody
1982 Gándhí
1981 Dům plný růží (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1973 Prosím žádný sex - jsme Britové
1972 Kadoyng
Mladý Winston
Zběsilost
Znovuzrození Dr. Phibese
1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
1970 Doctor in Trouble
Muž, který pronásledoval sám sebe
Poslední granát
Ryanova dcera
1969 Jaká to rozkošná válka!
Mischief
The Madwoman of Chaillot
1968 Nobody Runs Forever
1967 Our Mother's House
Whisperers, The
1966 Nesprávná truhla
1965 Král Krysa
Murder Game, The
1964 Seance za deštivého odpoledne
The Pumpkin Eater
1963 Falešná ruka zákona
Heavens Above!
Mohla bych zpívat
1962 Amorous Prawn, The
Jen dva mohou hrát
Painted Smile, The
Pokoj ve tvaru L
1961 Flat Two
Mluviti do větru
1960 Hněvivé ticho
1955 Josephine and Men
1946 Fame Is the Spur

TV seriály

1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Bez šance na úspěch (S03E06)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Když se ochladí (S01E09)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Legend of Death (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Curtain of Fear (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace