foto

Vladimir Faťjanov

  • nar. 3.1.1954 (66 let)
    Alyonovka, Orelská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pogoňa za šeděvrom
2010 Pravosudije volkov
2007 Luzer (TV film)

TV seriály

2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Expert (TV film)
2016 Pogoňa za šeděvrom
2013 Maša i Medveď (TV film)
2010 Pravosudije volkov
2007 Luzer (TV film)

TV seriály

2017 Kainova pečať (TV seriál)
2012 Putějcy (TV seriál)
Pozovi meňa zamuž (S03E08)
Svaty (S03E07)
Tam, za povorotom (S03E06)
další epizody (8)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Pravosudije volkov

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky