foto

Amaury Nolasco

  • nar. 24.12.1970 (50 let)
    Portoriko

Biografie

Amaury se narodil 24. prosince 1970 v Porto Ricu, kde také později studoval biologii a na herectví nepomýšlel. V závěru studií byl ale vyhlídnut pro malou televizní roli a poté se ukázal ještě v několika sériích. Přestěhoval se do New Yorku, kde na American British Dramatic Arts School vystudoval shakespearovské drama.

Hrál v seriálech Arli$$, CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, ER, THE HUNTRESS a dalších. Objevil se i ve filmech 2 FAST 2 FURIOUS, BROTHER, THE LIBRARIANS, MR. 3000. Největší slávu mu přinesl PRISON BREAK. Žije v Los Angeles a když zrovna netočí, věnuje se golfu a tenisu.

annickka

Herecká filmografie

Filmy

2021 Blanco (TV film)
2019 Jarhead: Law of Return
2018 Edge of Fear
Smrtící rychlost
2017 Locating Silver Lake
2016 Criminal: V hlavě zločince
Fate
2015 2 Hours 2 Vegas
2014 Animal
In the Blood
Small Time
2013 El Teniente Amado
Smrtonosná past: Opět v akci
2011 Rumový deník
2010 The Quickening (TV film)
2009 Ozbrojení a nebezpeční
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Králové ulice
Max Payne
2007 Transformers
2006 (J)elita ze střídačky
2004 Mr. 3000
2003 Rychle a zběsile 2
Únos mé sestry
2002 Final Breakdown
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
Ve spárech yakuzy
1997 Fall

TV seriály

2020 Hightown (TV seriál)
Rebellion Dogs (E03)
Severely Weatherbeaten (E02)
Love You Like a Sister (E01)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Transposition (E13)
Code Act (E12)
Loading Up (E11)
další epizody (13)
2017 Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (9)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Vražedná tráva (S06E14)
2015 Telenovela (TV seriál)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
A Murder of Crowes (S05E01)
2013 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé stroje (S04E10)
Všechny za jednu (S04E07)
Když je toho moc (S04E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Things Unseen (S07E10)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
2011 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Annie (E18)
The Man at the Altar (E17)
Roundup (E16)
další epizody (7)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Betrayed (E11)
Under the Radar (E10)
Crazy Love (E09)
další epizody (11)
Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
Butch & Sundance (S02E02)
Phase Three (S02E01)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Konec zabíjení (S04E22)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Šťastnou cestu (S08E07)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vabank (S04E13)
další epizody (20)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (14)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
další epizody (20)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čím blíže (S01E22)
2003 Eve (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)

Dokumentární

2016 De Puerto Rico para el Mundo (TV film)
2006 Making of 'Prison Break'

Hudební videoklipy

2008 Will.I.Am - Yes We Can (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)