foto

Amaury Nolasco

  • nar. 24.12.1970 (47 let)
    Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Amaury se narodil 24. prosince 1970 v Porto Ricu, kde také později studoval biologii a na herectví nepomýšlel. V závěru studií byl ale vyhlídnut pro malou televizní roli a poté se ukázal ještě v několika sériích. Přestěhoval se do New Yorku, kde na American British Dramatic Arts School vystudoval shakespearovské drama.

Hrál v seriálech Arli$$, CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION, ER, THE HUNTRESS a dalších. Objevil se i ve filmech 2 FAST 2 FURIOUS, BROTHER, THE LIBRARIANS, MR. 3000. Největší slávu mu přinesl PRISON BREAK. Žije v Los Angeles a když zrovna netočí, věnuje se golfu a tenisu.

annickka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blanco (TV film)
Edge of Fear
Speed Kills
2017 Locating Silver Lake
2016 Criminal: V hlavě zločince
Fate
2014 Animal
In the Blood
Small Time
2013 El Teniente Amado
Smrtonosná past: Opět v akci
2011 Rumový deník
2010 The Quickening (TV film)
2009 Ozbrojení a nebezpeční
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Max Payne
Street Kings
2007 Transformers
2006 (J)elita ze střídačky
2004 Mr. 3000
2003 Rychle a zběsile 2
Únos mé sestry
2002 Final Breakdown
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
Ve spárech yakuzy
1997 Fall

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Transposition (E13)
Code Act (E12)
Loading Up (E11)
další epizody (13)
2017 Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (9)
2015 Telenovela (TV seriál)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
A Murder of Crowes (S05E01)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Things Unseen (S07E10)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
Butch & Sundance (S02E02)
Phase Three (S02E01)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Konec zabíjení (S04E22)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Šťastnou cestu (S08E07)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Pád ke dnu (S04E15)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vabank (S04E13)
další epizody (20)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
další epizody (14)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Spojení přerušit (S02E12)
Bolshoi Booze (S02E11)
další epizody (20)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čím blíže (S01E22)
2003 Eve (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)

Dokumentární

2006 Making of 'Prison Break'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace