foto

Aleš Balda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Angelika ze Slunečné (S01E35)
Past na zloděje (S01E06)
2019 Krejzovi (TV seriál)
Svatební dary (S01E80)
Zloděj a veterinář (S01E43)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Jak najít čichotupce (S01E11)
Specialisté (TV seriál)
Náklad smrtí (S02E34)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Lepší než fénix (S02E30)
Specialisté (TV seriál)
Naslepo (S02E15)
Polda (TV seriál)
Čarodějky (S02E04)
Poslední tramp (S02E01)
Patriot (TV seriál)
The Structural Dynamics of Flow (S01E06)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Nad propastí (S01E01)
2014 První republika (TV seriál)
Dobré jméno (S01E15)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nález ztraceného času (S03E17)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)