foto

Roman Šmejkal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
2017 Allmen und das Geheimnis der Libellen (TV film)
Allmen und das Geheimnis des rosa Diamanten (TV film)
2015 Gangster Ka
2014 Pohádkář
2010 Román pro muže
2001 Sass

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Nad propastí (S01E01)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vražedné esemesky (S01E12)
2014 První republika (TV seriál)
Arsenik (S01E05)
Lhář prolhaná (S01E02)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Několik vět (S04E04)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Konec konců v koncích (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky