foto

Amy Berg

  • nar. 1970
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Dva světy (TV seriál)
Love the Lie (S01E08)
2017 Shut Eye (TV seriál)
Verite (S02E09)
Purple Hearts (S02E07)
Guys and Dolls (S02E03)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Angelus Iratissimus (S03E09)
Abbadon (S03E02)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Future Job (S02E13)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two Live Crew Job (S02E07)
The Fairy Godparents Job (S02E04)
The 12-Step Job (S01E10)
další epizody (4)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
2007 4400 (TV seriál)
Daddy's Little Girl (S04E09)
Fear Itself (S04E02)
2006 4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
Droga (S03E07)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)

Dokumentární

2015 Prophet's Prey
2014 An Open Secret

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Janis

Fanoušci tvůrce

  • Xell (scenárista)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace