foto

Clifton Davis

  • nar. 4.10.1945 (73 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prayer Never Fails
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2007 Odhalení
2004 Halloweenská střední (TV film)
2002 Na vrchol
2001 Obraz
Přichází království nebeské
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
1999 Vítězové a poražení
1989 Dream Date (TV film)
1988 Walt Disney World 4th of July Spectacular (TV film)
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
1978 Cindy (TV film)
Superdome (TV film)
1977 Little Ladies of the Night (TV film)
Scott Joplin (TV film)
1974 Lost in the Stars
1972 Together for Days

TV seriály

2019 Madam Secretary (TV seriál)
Better Angels (S05E20)
Ready (S05E18)
Something Better (S05E14)
další epizody (5)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
Rituals (S01E02)
Miliardy (TV seriál)
Flaw in the Death Star (S03E05)
Madam Secretary (TV seriál)
Winter Garden (S05E09)
Baby Steps (S05E07)
Ghosts (S05E05)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mind Games (S09E03)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Black Tiger Steals Heart (S01E10)
The Blessing of Many Fractures (S01E08)
Felling with Tree Routes (S01E07)
další epizody (5)
2012 Mr. Box Office (TV seriál)
Politická hra (TV seriál)
Pilot (E01)
The First Family (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Gregory Hines Show, The (TV seriál)
The All New Captain Kangaroo (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Sammy and Company (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
The Sonny Comedy Revue (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2009 Life After (TV seriál)
2004 Living in TV Land (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The More You Know (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Battle of the Network Stars XIX (TV pořad)
1986 Circus of the Stars #11 (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
Working in the Theatre (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
The $25,000 Pyramid (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
Praise the Lord (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace