foto

Tristan Mack Wilds

  • nar. 15.7.1989 (29 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dinner for Two (TV film)
2016 The Breaks (TV film)
2012 Red Tails
2008 Tajný život včel
2006 Half Nelson

TV seriály

2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Osmá hodina: Na dně (E08)
další epizody (10)
The Breaks (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (9)
2007 Odložené případy (TV seriál)
V 8:03 hodin ráno (S04E14)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2013 90210 4Ever: Retrospective (TV film)

TV pořady

2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad)
The Mo'Nique Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Adele - Hello (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace