foto

Manny Perez

  • nar. 5.5.1969 (51 let)
    Baitoa, Santiago, Dominikánská republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sound of Freedom
2019 Coyote Lake
2018 La isla rota
Veneno
2017 Antisocial.app
Colao
2016 Knockout
Loki 7
Verdad o Reto
2014 Ta zvláštní láska
2013 Crosstown
Ponchao
2012 Rey de Najayo, El
2011 Keep Your Enemies Closer
2010 Forged
2009 Poslové spravedlnosti
Soga, La
2008 Hrdost a sláva
Prázdniny za všechny prachy
2007 Amexicano
Prachy mimo zákon
Rána za ranou
Where God Left His Shoes
2006 Bella
Vášeň v tanci
Yellow
2004 The Breakup Artist
2003 Party Monster
2002 Jo (TV film)
King Rikki
Washington Heights
2000 Večeře po italsku
1999 On the Q.T.
1998 Neto's Run
1997 Sleeping Together
1996 Odvaha pod palbou
Střela
1994 Crooklyn
1993 Policajt z New Yorku

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Bounty (S03E19)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Šestá hodina: Město v plamenech (E06)
Čtvrtá hodina: Hodina pravdy (E04)
další epizody (4)
2016 Jedna noc (TV seriál)
A Dark Crate (E03)
Subtle Beast (E02)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Slaboši potřebují ochránce (S01E06)
Reputace (S01E05)
Vkroč do arény (S01E04)
Černá listina (TV seriál)
Miles McGrath (č. 65) (S04E03)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girls Disappeared (S16E01)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Červený trakař (S03E08)
Davidova věž (S03E03)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Parenthood (S02E14)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Anděl strážný (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Srdce (S06E12)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Pussified (S04E04)
Commitment (S04E03)
Tuesday (S04E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sin (S08E17)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (10)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlna zločinu (S03E07)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lust (S04E04)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ponchao
2009 Soga, La
2002 Washington Heights

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Ponchao
2010 Forged

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky