foto

Matthew Glave

  • nar. 19.8.1963 (54 let)
    Saginaw, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
Nástupce (TV film)
The Thinning
The Wrong Side of Right
2012 Argo
2011 Sladký život - Film (TV film)
2009 Váš dům, náš hrad
2008 Dostaňte agenta Smarta
Visioneers
2007 Lost in Plainview
Seznam
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
Lovci mušlí
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
Rocker
1999 Vraždy podle Jidáše
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Lososí řeka
Mezi námi právníky (TV film)
Píseň pro nevěstu
1997 Plump Fiction
Pravé ženy (TV film)
1994 Námořní policie
Trable prcka Binka
1993 Ve vlastním zájmu (TV film)
Vražedný computer
1991 Babe Ruth (TV film)
Heroes of Desert Storm, The (TV film)

TV seriály

2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Burglary (S03E04)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Organ Trail (S02E06)
You've Got Blackmail (S02E04)
další epizody (5)
Better Things (TV seriál)
Alarms (S01E06)
Narcos (TV seriál)
Al Fin Cayó! (S02E10)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Strategy (S07E06)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Eminent Domain (S03E02)
Shameless (TV seriál)
Frank the Plumber (S03E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Prstenec 1 (S01E11)
Prozíravost (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Odpalte (S04E20)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Abigail Sullivan (S06E05)
Jenny Juggs (S06E04)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Protiúder (S10E07)
Projekt Pegasus (S10E03)
další epizody (6)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Homewrecker (S02E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace