foto

Matthew Glave

  • nar. 19.8.1963 (56 let)
    Saginaw, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 International Falls
The CNO
2018 Dirt
Funny Story
První člověk
The Thinning: New World Order
2016 Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
Nástupce (TV film)
The Thinning
The Wrong Side of Right
2012 Argo
2011 Sladký život - Film (TV film)
2009 Váš dům, náš hrad
2008 Dostaňte agenta Smarta
Visioneers
2007 Lost in Plainview
Seznam
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
Lovci mušlí
2001 Corky Romano - Noční můra mafie
Rocker
1999 Vraždy podle Jidáše
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Lososí řeka
Mezi námi právníky (TV film)
Píseň pro nevěstu
1997 Opravdové ženy (TV film)
Plump Fiction
1994 Námořní policie
Trable prcka Binka
1993 Ve vlastním zájmu (TV film)
Vražedný computer
1991 Babe Ruth (TV film)
Heroes of Desert Storm, The (TV film)

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Under the Gun (S02E18)
Bude líp (TV seriál)
Listen to the Roosters (S04E10)
Batceañera (S04E09)
Father's Day (S04E08)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Manhunt (S01E15)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
More of a Cat Person (S03E04)
Bude líp (TV seriál)
What Is Jeopardy? (S03E06)
Monsters in the Moonlight (S03E04)
Holding (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Once Upon a Tim (S16E14)
2018 American Woman (TV seriál)
Obstacles and Assets (E10)
Teta Mick (TV seriál)
The Climb (S02E10)
Angie Tribeca (TV seriál)
Air Force Two (S04E10)
Irrational Treasures (S04E09)
Behind the Scandalabra (S04E07)
další epizody (5)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Breakup (with Judy Greer) (E13)
Teta Mick (TV seriál)
The Divorce (S02E09)
Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
Bude líp (TV seriál)
Sick (S02E04)
Grace a Frankie (TV seriál)
Vloupání (S03E04)
Narcos (TV seriál)
Návrat do Cali (S03E10)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
Organ Trail (S02E06)
You've Got Blackmail (S02E04)
další epizody (5)
Bude líp (TV seriál)
Alarms (S01E06)
Narcos (TV seriál)
Konečný pád (S02E10)
Vražedné Miami (TV seriál)
Odznaky a bomby (S01E22)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední jízda (S15E16)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Growing Up Fairbanks (E13)
First Time's the Charm (E10)
Desk/Job (E09)
další epizody (6)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E14)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Eminent Domain (S03E02)
Shameless (TV seriál)
Frank the Plumber (S03E09)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Prstenec 1 (S01E11)
Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
Stín (S01E09)
The Neighbors (TV seriál)
Things Just Got Real (S01E03)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
Pomsta (TV seriál)
Odkaz (S01E20)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Dobročinný pochod (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V ohrožení (S10E17)
2011 Pomsta (TV seriál)
Důvěra (S01E02)
Nikita (TV seriál)
Clawback (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smyslová paměť (S06E14)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Ještě jsem tady (S07E13)
Tajemný střelec (S07E11)
2010 Famílie (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Speed 2 (E18)
Speed (E17)
Médium (TV seriál)
Talk to the Hand (S07E05)
2009 Army Wives (TV seriál)
Post and Prejudice (S03E08)
Onward Christian Soldier (S03E07)
Moving Out (S03E03)
další epizody (4)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Odpalte (S04E20)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Abigail Sullivan (S06E05)
Jenny Juggs (S06E04)
2008 Havárie (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Departures, Arrivals (S02E18)
All in the Family (S02E17)
další epizody (12)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Protiúder (S10E07)
Projekt Pegasus (S10E03)
další epizody (6)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Life on a Stick (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Homewrecker (S02E06)
Západní křídlo (TV seriál)
The California 47th (S04E16)
Will a Grace (TV seriál)
Willův gól (S05E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
One Twelve (S02E06)
Pohotovost (TV seriál)
Beznadějné zranění (S09E05)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S08E06)
Čím déle zůstaneš (S08E02)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Astrální projekce (S02E20)
Procitnutí (S02E12)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bouře, první část (S05E14)
Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (S05E11)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Maškaráda (S05E05)
Zmizení (S05E04)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Dotyk, který léčí i zraňuje (S04E05)
Dr. Hathawayovou, prosím (S03E19)
Víra (S03E16)
další epizody (4)
1996 Milénium (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
Oheň v břiše (S02E19)
Picket Fences (TV seriál)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Dante's Inferno (S04E16)
Snow Exit (S04E12)
další epizody (5)
1995 Cybill (TV seriál)
If Not for You (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Marshal (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Down the Tubes (S04E07)
Pal Joey (S04E03)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky