foto

Rick Rosenthal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Das Wesen der Wale (TV film)
2012 Hot Tuna (TV film)
2010 Velké migrace (TV seriál)
2007 Earth (TV film)
2006 Mořská odysea (TV film)
2003 Tajemství oceánu
2001 Modrá planeta - Historie oceánů (TV seriál)
Širý oceán (E03)
1990 Zázraky života (TV seriál)
1983 Svět přírody (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Das Wesen der Wale (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky