foto

Burton Gilliam

  • nar. 9.8.1938 (81 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Lucky Man
2014 The Wisdom to Know the Difference
2012 Return to Vengeance
2010 Breaking the Press
2009 Smrtící exploze
2007 Blue Eyes
Cake: A Wedding Story
2006 Máma v akci (TV film)
Pomsta bez výčitek
2005 Sexy mrtvola
2004 Fanglys, The
2003 Hit
Shtickmen
Sweet Hideaway
2002 Mi amigo
2001 Padre
1999 Soccer Dog: The Movie
1997 The Love Bug (TV film)
1995 Divoký Bill
Katie - Dítě divočiny
Příběh zločinu
1994 Útěk do Mexika
1992 Líbánky v Las Vegas
Zemětřesení
1991 Skrytá můra
1990 Návrat do budoucnosti III
1988 Červená řeka (TV film)
1987 Noční akademie
1986 Convicted (TV film)
Žádné strachy o prachy
1985 Fletch
1982 Světlo bludičky
1981 Girl, the Gold Watch & Dynamite, The (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
Georgia Peaches, The (TV film)
Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Where the Ladies Go (TV film)
1979 Lawman Without a Gun (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
1978 Beasts Are on the Streets, The (TV film)
Big Bob Johnson and His Fantastic Speed Circus (TV film)
1977 Bunco (TV film)
Jiný muž, jiná šance
Telefon
1976 Gator
1975 Hearts of the West
Konečně láska
Night That Panicked America, The (TV film)
Sbohem buď, lásko má
1974 Ohnivá sedla
Remember When (TV film)
Thunderbolt a Lightfoot
1973 Papírový měsíc

TV seriály

2010 Polda a polda (TV seriál)
2005 City of Justice (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E13)
Gun Shy (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Knight a šoféři (S01E19)
1981 Best of the West (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Thirsty Workers (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Gunfighter (S03E01)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Interlude (S02E03)
Buffalo Story (S02E01)
1977 Soap (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Pretty Angels All in a Row (S02E03)
1976 Alice (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Dokumentární

2013 How We Covered It

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky