foto

Millie Moore

  • nar. 3.12.1928
  • zem. 10.9.2015 (86 let)
    Calabasas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Collected Stories (TV film)
Smrt v rodině (TV film)
1996 No Dogs Allowed
1994 The Disappearance of Vonnie (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Miracle Child (TV film)
Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1992 Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
Proti její vůli (TV film)
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Odvěký zákon (TV film)
1990 Joshuovo srdce (TV film)
1989 Fear Stalk (TV film)
Fulfillment of Mary Gray, The (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
1987 Pokerová Alice (TV film)
Stillwatch (TV film)
1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Final Jeopardy (TV film)
Hostage Flight (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
1984 Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1982 Halloween 3
1980 Those Lips, Those Eyes
1979 Cizinky (TV film)
1978 Jdi, řekni Spartským
Like Mom, Like Me (TV film)
Správní chlapi nosí černou
1977 Starship Invasions
1976 Joe Panther
The Great Texas Dynamite Chase
1975 Hey, I'm Alive! (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku

TV seriály

1995 Správná pětka (TV seriál)
Brother's Keeper (S01E19)
Aftershocks (S01E16)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Grownups (S01E13)
Thanksgiving (S01E10)
1986 Crossings (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

1975 The Man Who Skied Down Everest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky