foto

Maria Caso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2014 Sea of Fire (TV film)
2011 Hallelujah (TV film)
2010 Madso's War (TV film)
Uncle Nigel (TV film)
2009 1% (TV film)
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2002 Neporazitelný
2000 Father Can't Cope (TV film)
Sleduje tě vrah!
1999 24-Seven
What We Did That Night (TV film)
1997 James Dean: Race with Destiny (TV film)
Není co ztratit
Zachraňte mumii (TV film)
Zlaté pobřeží (TV film)
1995 Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1993 Jeden a půl policajta
1991 Ten kluk je postrach 2
1983 Uncommon Valor (TV film)

TV seriály

2020 Penny Dreadful: Město andělů (TV seriál)
Day of the Dead (E10)
Sing, Sing, Sing (E09)
Hide and Seek (E08)
další epizody (10)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Nevyřešený? (E10)
Christopher (E09)
Tupac Amaru Shakur (E08)
další epizody (9)
Shooter (TV seriál)
Red Light (S03E13)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
další epizody (13)
2017 Training Day (TV seriál)
Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (8)
Kingdom (TV seriál)
Lie Down in the Light (S03E10)
Cactus (S03E09)
Old Pueblo (S03E08)
další epizody (10)
2016 Colony (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (10)
2015 Fear the Walking Dead: Flight 462 (TV seriál)
Wicked City (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
2014 Kingdom (TV seriál)
King Beast (S01E10)
Cut Day (S01E09)
The Gentle Slope (S01E08)
další epizody (10)
2013 Betrayal (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
Goodbye High (S01E07)
Pilot (S01E01)
2012 Bunheads (TV seriál)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Red Bath and Beyond (E12)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Magic Snow and Creepy Gene (E11)
Tea and Psychopathy (E10)
Tasers and Mind Erasers (E09)
další epizody (9)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
His Visit: Day Eight (E09)
His Visit: Day Seven (E08)
další epizody (10)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Neustálé pulzování (S03E10)
další epizody (12)
2005 Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (12)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pevná chůze (S01E11)
Pan Wu (S01E10)
další epizody (12)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Key West (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Concrete Jungle
1980 The Great Skycopter Rescue

TV seriály

1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky