foto

George Innes

  • nar. 8.3.1938 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hvězdný prach
Královna Alžběta: Zlatý věk
2005 Things to Do Before You're 30
2004 Devět životů
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
2002 Great Dome Robbery, The
2001 Smrt Jacka Doddse
The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
2000 Zlaťák
1992 My Friend Walter (TV film)
1988 Nejnebezpečnější muž na světě
1985 Morons from Outer Space
1984 Zkouška neviny
1983 Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
Archer: Fugitive from the Empire, The (TV film)
Goliath Awaits (TV film)
1980 Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Quadrophenia
1978 Dotek Medúzy
Odd Job, The
Urvi co můžeš
1977 Owner Occupied (TV film)
Příliš vzdálený most
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1974 Where's Johnny?
1973 Diamonds on Wheels
1972 Papežka Jana
1971 Gumshoe
Poslední údolí
1970 Scars of Dracula
1969 Before Winter Comes
Italian Job
1967 Charlie Bubbles
Kenilworth (TV film)
1963 Billy lhář

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
2002 Hrozba (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Panský dům (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 M*A*S*H (TV seriál)
OSN, noc a hudba (S11E10)
1982 Newhart (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Masada (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Hammer House of Horror (TV seriál)
Šogun (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Meeting of Minds (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Bůh v Colchestru (E11)
Killers (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Lucky Feller (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cast Iron Killers: The Story of 'Danger UXB'
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace