foto

Carla Hagen

  • nar. 11.9.1931 (89 let)
    Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Deine besten Jahre (TV film)
1995 Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1974 Zerbrochene Krug, Der (TV film)
1969 Hôtel du commerce (TV film)
1967 Der Renegat (TV film)
Die Frau des Fotografen oder Die große Liebe (TV film)
Stella (TV film)
1966 Der geborgte Weihnachtsbaum (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
Richter von London, Der (TV film)
1965 Der eingebildete Kranke (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
Bis zum Ende aller Tage
Wahrer Held, Ein (TV film)
1960 ...und keiner schämte sich
Dr. Knock oder Der Triumpf der Medizin (TV film)
Nacht fiel über Gotenhafen
1959 Akt mit Geige (TV film)
Im sechsten Stock (TV film)
O Wildnis (TV film)
1958 Bühne frei für Marika
Liebe, Mädchen und Soldaten
Schwarze Blitz, Der
Zwei Herzen im Mai
1957 ...und die Liebe lacht dazu
Das Herz von St. Pauli
Drei Mann auf einem Pferd
Frauen sind für die Liebe da
Hoch droben auf dem Berg
Junger Mann, der alles kann
Kindermädchen für Papa gesucht
Lemkes sel. Witwe
Sedm let neštěstí
Weißer Holunder - Der grosse Film vom Königsee
1956 Die Christel von der Post
Donkosakenlied, Das
Erste Frühlingstag, Der
Glockengießer von Tirol, Der
Schwarzwaldmelodie
Sonntagskind, Das
Wenn wir alle Engel wären
1955 Doppelte Ehemann, Der
Fröhliche Dorf, Das
Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
Ja, ja die Liebe in Tirol
1951 Professor Nachtfalter

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1964 Slim Callaghan greift ein (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Der eingebildete Kranke (divadelní záznam)
1959 Die Pariserin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky