foto

Ilse Künkele

  • nar. 25.4.1925
    Stuttgart, Německá říše
  • zem. 24.4.1992 (66 let)
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Julia (TV film)
1982 Frankies Braut (TV film)
Qualverwandtschaften (TV film)
1981 Kolossale Liebe (TV film)
1979 Grandison
1972 Land (TV film)
1971 Die sich Christen nennen (TV film)
1970 Jonathan
Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Attentäter, Der (TV film)
Der Kampf um den Reigen (TV film)
Hürdenlauf (TV film)
1968 Die Katze (TV film)
1967 Abschied vier Uhr früh (TV film)
Fräulein, Das (TV film)
Lhář a jeptiška
Třetí rukavice (TV film)
1966 Der Vogel läßt das Singen nicht (TV film)
Geibelstraße 27 (TV film)
1965 Das Feuerzeichen (TV film)
Der Schmied seines Glücks (TV film)
1963 Schule der Geläufigkeit (TV film)
1961 Sache mit dem Ring, Die (TV film)
1959 Der Kirschgarten (TV film)
1957 Der tolle Bomberg
El Hakim
1955 Banditen der Autobahn
Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
Mamitschka
Reifende Jugend
1952 Der Tag vor der Hochzeit

TV seriály

1994 König von Bärenbach, Der (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1984 Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)
Schwäbische Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace