foto

Samaire Armstrong

  • nar. 31.10.1980 (39 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Samaire Armstrong se narodila v Japonsku 31. října 1980, její rodina se pak vrátila zpět do USA. Tato nenápadná herečka naplno rozjela svojí kariéru, když začala brát vedlejší role v několika seriálech, např. "Freaks and Geeks". Její první vystoupení ve filmu bylo v roce 2001 v americké crazy komedii “Not Another Teen Movie“. V roce 2003 hrála vedlejší roli jako Anna Stern v seriálu “O.C“. Kde si jí všimlo více lidí než doposud. Navíc hrála v různých videoklipech s různými umělci.

Naneštěstí pro ni, si tato půvabná herečka vybírá filmy které bodují na spodních příčkách oblíbenosti a kvality. Jako například horory typu “ Stay Alive“ nebo “DarkWolf“. Mohli jsme ji také vidět po boku Lindsay Lohan v romantické komedii “Just My Luck“. Zdá se ale, že film pro ni není stěžejním břemenem, jelikož se dokáže uživit i jinak.

Díky svému talentu se dostala k navrhování oblečení a v Japonsku dokonce nabízí vlastní kolekci se značkou "NARU", která je zde velmi populární. Nyní dostala příležitost zahrát si v několika filmech nemalé role po boku svých slavnějších kolegů jako Donald Sutherland či Lucy Liu.

Ondřej "eXaybachay" Synčák

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Office Mix-Up
2019 Deadly Excursion
Lost and Found (TV film)
The House On The Hill (TV film)
2017 Carter & June
2016 A Winter Rose
2015 Windsor Drive
2014 Heavenly Match (TV film)
Liquorice
2013 5 Souls
Concrete Blondes
My Santa (TV film)
2012 Adopce hrůzy (TV film)
2010 Poslední přístav
2008 Around June
2007 Oběť: Lovec krve
Údajná vražda (TV film)
2006 Jen trošku štěstí
Já jsem ty a ty jsi já
Stay Alive
2003 111 Gramercy Park (TV film)
DarkWolf
2002 Přece bych ti nelhal
2001 Bulšit

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
Robot Chicken (TV seriál)
Strummy Strummy Sad Sad (S09E06)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Zpátky tam, kam patříš (S13E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hraj, až to vyhraješ (S15E05)
2016 Agent Carter (TV seriál)
Smoke & Mirrors (S02E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Druhá šance (S02E16)
2015 Resurrection (TV seriál)
Loved in Return (S02E13)
Steal Away (S02E12)
True Believer (S02E11)
další epizody (4)
Stalker (TV seriál)
Salvation (E16)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Forsaken (S02E08)
Miracles (S02E07)
další epizody (16)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
One One Six (S06E02)
Straw (S06E01)
2011 S tebou je mi líp (TV seriál)
Better Without a Couch (E16)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Facts (S02E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Wedding (S01E07)
další epizody (9)
2006 O.C. (TV seriál)
The Party Favor (S03E23)
The College Try (S03E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spanilá jízda (S05E07)
2005 Living with Fran (TV seriál)
Plastered (S01E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Posedlost (S02E03)
Vincentův svět (TV seriál)
Čínská čtvrť (S02E06)
Sousedé (S02E05)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
New York (S01E08)
Ranař a pláž (S01E06)
Scénář a šerpa (S01E05)
další epizody (6)
O.C. (TV seriál)
The Goodbye Girl (S01E21)
The Telenovela (S01E20)
The Truth (S01E18)
další epizody (6)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (7)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Loď odplouvá (S07E19)
Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
2000 Takový je život (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Líbání a bubnování (E16)
Správná pětka (TV seriál)
Taboo or Not Taboo (S06E21)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Bad Day (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)