foto

Richard Roat

  • nar. 1.2.1933 (86 let)
    Hartford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 March
1999 Kalifornský mýtus
1993 Srdce a duše
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
Marilyn and Me (TV film)
Sins of the Mother (TV film)
1990 Jedna vražda za druhou
Láska v Seattlu (TV film)
Parker Kane (TV film)
1987 House Made of Dawn
1983 Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
Marathon (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
1979 And Baby Makes Six (TV film)
1978 Almost Heaven (TV film)
Corvette Summer
Ruby and Oswald (TV film)
Secrets of Three Hungry Wives (TV film)
V zajetí rytmu
1975 Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Westworld
1972 All My Darling Daughters (TV film)
Deadly Harvest (TV film)
Family Flight (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
1964 Babo 73

TV seriály

2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
1999 Frank Leaves for the Orient (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Package (S08E05)
1995 Cybill (TV seriál)
High Society (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Christmas Episode (S01E08)
Grace v jednom kole (TV seriál)
The Good, the Bad and the Pharmacist (S01E04)
Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Křeslo lásky (S01E02)
Melrose Place (TV seriál)
Room for Two (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Dědova snoubenka (S01E20)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Sunset Beat (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Generations (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Wild Jack (TV seriál)
1988 First Impressions (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Vydařený večer (S02E06)
1986 Amen (TV seriál)
It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Off the Rack (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
Backstairs at the White House (TV seriál)
Bad News Bears, The (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace