foto

Kwasi Songui

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operace kolibřík
2017 Red Ruby

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Stranger Calling (S01E05)
2016 Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
2015 Quantico (TV seriál)
Kill (S01E04)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
Ramona the Pest (S04E11)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
Cheater of the Pack (S04E06)
další epizody (4)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Death Penalty (S03E11)
další epizody (15)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Hokej (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Cesta poznání (S02E08)
další epizody (20)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Double Dealing (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky