foto

Richard Levinson

  • nar. 7.8.1934
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 12.3.1987 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1986 Vanishing Act (TV film)
1985 Svědomí (TV film)
1984 Guardian, The (TV film)
1983 Prototyp (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
Vražda podle scénáře (TV film)
1981 Crisis at Central High (TV film)
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
1977 Horská dráha
Storyteller, The (TV film)
1974 Gun, The (TV film)
Poprava vojína Slovika (TV film)
1973 Savage (TV film)
1972 That Certain Summer (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Two on a Bench (TV film)
1970 My Sweet Charlie (TV film)
1968 Columbo: Vražda na předpis (TV film)
Istanbul Express (TV film)

TV seriály

2003 Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)
2000 Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Columbo (TV seriál)
Motýl v šedých stínech (S10E08)
Ve hře je všechno (S10E07)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
Není čas na umírání (S10E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
Smrtící korunka (S09E05)
další epizody (6)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda jako autoportrét (S09E01)
Velké podvody (S08E04)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
další epizody (5)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1978 Columbo (TV seriál)
Spiklenci (S07E05)
Jak vytočit vraždu (S07E04)
Předveď dokonalou vraždu (S07E03)
další epizody (4)
1977 Columbo (TV seriál)
Zkus mě chytit (S07E01)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1976 Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
Poslední pocta komodorovi (S05E06)
další epizody (5)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Krize identity (S05E03)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
Zapomenutá dáma (S05E01)
další epizody (6)
1974 Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
Obrácený negativ (S04E02)
Osudné cvičení (S04E01)
další epizody (7)
1973 Tenafly (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
Kandidát zločinu (S03E03)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
další epizody (8)
1972 Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
Rozhodující zápas (S02E03)
Džungle ve skleníku (S02E02)
další epizody (6)
1971 Columbo (TV seriál)
Její příležitost (S01E05)
Prázdný rám (S01E04)
Semínko pochyb (S01E03)
další epizody (5)
1970 McCloud (TV seriál)
San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1974 Gun, The (TV film)
1972 That Certain Summer (TV film)
The Judge and Jake Wyler (TV film)
1971 Two on a Bench (TV film)
1970 My Sweet Charlie (TV film)

TV seriály

1975 Ellery Queen (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Sladká, leč smrtící (S03E01)
Dvojitý šok (S02E08)
1972 Columbo (TV seriál)
Vražda podle plánu (S01E07)
Past (S01E06)
1971 Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Smrt nabízí pomocnou ruku (S01E02)
Vražda podle knihy (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Riziko sledovanosti (S12E24)
Pomsta paní Parkerové (S12E23)
Nevědomost zabíjí (S12E22)
další epizody (13)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
Zmrazený (S12E10)
Vražedná licitace (S12E09)
další epizody (21)
1994 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vejce, pro které se umírá (S11E11)
Vražda v knižním klubu (S11E10)
Dvě vraždy a jeden vrah (S11E09)
další epizody (22)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v bílém (S10E10)
Vražda se slevou (S10E09)
Láska a nenávist v Cabot Cove (S10E08)
další epizody (23)
1992 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vánoční tajemství (S09E09)
Klasická vražda (S09E08)
Případ ztracené dcery (S09E07)
další epizody (21)
1991 To je vražda, napsala (TV seriál)
Seznam Jurije Lermentova (S08E10)
Tajný výbor (S08E09)
Vražda v Las Vegas (S08E08)
další epizody (22)
1990 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda ve Fis-dur (S07E10)
Balada pro Blue Lady (S07E09)
Velká Twainova loupež (S07E08)
další epizody (21)
1989 To je vražda, napsala (TV seriál)
Zasloužilý otec (S06E11)
Poručík za katedrou (S06E10)
Poslední vůle (S06E09)
další epizody (26)
1988 To je vražda, napsala (TV seriál)
Poslední let Dixie Damsel (S05E07)
Ničivá zeleň (S05E06)
Hornický masakr (S05E05)
další epizody (18)
1987 To je vražda, napsala (TV seriál)
Přátelské shledání (S04E11)
Indián (S04E10)
Hotel Rajská Zahrada (S04E09)
další epizody (23)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda na jevišti (S03E10)
Nekrolog pro televizní hvězdu (S03E09)
Detektiv Magnum na tenkém ledě (S03E08)
další epizody (21)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
Domek na pobřeží (S02E10)
Jessica za mřížemi (S02E09)
další epizody (24)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Za volantem fantom (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace