foto

Katherine Justice

  • nar. 28.10.1942 (76 let)
    Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Bush Doctor (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Separate Ways
1979 Captain America II: Death Too Soon (TV film)
1975 Dead Man on the Run (TV film)
1973 Frasier, the Sensuous Lion
1972 Limbo
Stepmother, The
1968 5 Card Stud
Columbo: Vražda na předpis (TV film)
1967 Cesta na západ

TV seriály

2014 The Nevermore Chronicles (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace