foto

James Shanklin

  • nar. 31.10.1957 (62 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Squatters
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
2012 Argo
2011 Moneyball
2010 Sociální síť
2007 Božský Evan
Jonna's Body, Please Hold
2006 Mission: Impossible III
2002 Klub vyvolených

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
Sleepwalking (S08E12)
2016 Too Close to Home (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Two Soldiers (S05E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Královský gambit (S08E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Storm (S11E22)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Under Color of Law (S04E08)
Life's a Mystery (S04E05)
Reckoning (S04E04)
další epizody (5)
2013 Firsts (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Loď lásky (S01E16)
Boj (S01E11)
Hell on Wheels (TV seriál)
Get Behind the Mule (S03E10)
Fathers and Sins (S03E09)
Eminent Domain (S03E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Bezmoc (S14E08)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Sláinte (S08E16)
2010 Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
Chirurgové (TV seriál)
Smrt paní Clarkové (S06E19)
Tráva (TV seriál)
Něžná štěňata (S06E08)
2009 Velká láska (TV seriál)
Impérium (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Informátor (S07E03)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Field of Dreams (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2006 První prezidentka (TV seriál)
State of the Unions (E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vektor (S01E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
2003 Whoopi (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Odborný názor (S03E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
All My Children (S11E20)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Ohio (S01E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Narcosis (S10E21)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
History of the World (S01E08)
1998 Je to zázrak! (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky