foto

Diane English

  • nar. 1948
    Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ženy

TV seriály

2018 Murphy Brown (TV seriál)
Fake News (S11E01)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Respect (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ženy

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Murphy Brown (TV seriál)
Happy New Year (S11E13)
AWOL (S11E12)
The Wheels on the Dog Go Round and Round (S11E11)
další epizody (13)
1998 Murphy Brown (TV seriál)
Never Can Say Goodbye: Part 2 (S10E22)
Never Can Say Goodbye: Part 1 (S10E21)
Dial and Substance (S10E20)
další epizody (11)
1997 Murphy Brown (TV seriál)
From the Terrace (S10E11)
I Hear a Symphony (S10E10)
Tempus Fugit (S10E09)
další epizody (22)
1996 Murphy Brown (TV seriál)
Montezuma's Retreat (S09E13)
Seperation Anxiety (S09E12)
A One Night Stan (S09E11)
další epizody (26)
1995 Murphy Brown (TV seriál)
Dick and Dottie (S08E11)
The Humboldt Doldt (S08E10)
The Ten Percent Solution (S08E09)
další epizody (25)
1994 Murphy Brown (TV seriál)
Brown in Toyland (S07E12)
The Secret Life of Jim Dial (S07E11)
Bye Bye Bernecky (S07E10)
další epizody (24)
1993 Murphy Brown (TV seriál)
Sox and the Single Girl (S06E13)
To Have and Have Not (S06E12)
It's Not Easy Being Brown (S06E11)
další epizody (26)
1992 Murphy Brown (TV seriál)
I'm Dreaming of a Brown Christmas (S05E12)
Till Death or Next Thursday Do We Part (S05E11)
Winners Take All (S05E10)
další epizody (25)
1991 Murphy Brown (TV seriál)
Love Is Blonde (S04E13)
Be It Ever So Humboldt (S04E12)
Mission Control (S04E11)
další epizody (28)
1990 Murphy Brown (TV seriál)
Jingle Hell, Jingle Hell, Jingle All the Way (S03E11)
Trouble in Sherwood-Forrest (S03E10)
The Bummer of 42 (S03E09)
další epizody (25)
1989 Murphy Brown (TV seriál)
Here's to You, Mrs. Kinsella (S02E13)
The Strike (S02E12)
Brown Like Me: Part 2 (S02E11)
další epizody (28)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Set Me Free (S01E07)
Baby Love (S01E06)
Murphy's Pony (S01E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

TV seriály

1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)

Dokumentární

2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2004 Inside TV Land: Primetime Politics (TV film)
2002 Heroes of Black Comedy (TV film)
1995 Hollywood's Most Powerful Women (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace