foto

Moses Brings Plenty

  • nar. 4.9.1969 (50 let)
    Porcupine, South Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cherokee Word for Water, The
2011 Kovbojové a vetřelci
2008 Rez Bomb

TV seriály

2019 Yellowstone (TV seriál)
The Reek of Desperation (S02E03)
A Thundering (S02E01)
2018 Yellowstone (TV seriál)
A Monster Is Among Us (S01E07)
The Remembering (S01E06)
Coming Home (S01E05)
další epizody (5)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 21 (S02E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Bear Man (S04E06)
Escape from the Garden (S04E02)

Dokumentární

2016 Divoký západ s Robertem Redfordem (TV seriál)
The Last Vendetta (E08)
Frontier Justice (E07)
Outlaw Rising (E05)
další epizody (7)
2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Smrtící válečníci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace