foto

Hans Pössenbacher

  • nar. 14.7.1895
    Graz, Rakousko-Uhersko
  • zem. 24.2.1979 (83 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
1976 Weder Tag noch Stunde (TV film)
1972 Frau Brückl muß sich umstellen (TV film)
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Der trojanische Sessel (TV film)
1970 Der Hunderter im Westentaschl (TV film)
Pro každého něco
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
1968 Altaich (TV film)
Der Unbestechliche (TV film)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
Zámek
1967 Bäume sterben aufrecht (TV film)
1966 Die Welt des Wassers (TV film)
Ohne festen Wohnsitz (TV film)
Standgericht (TV film)
Woyzeck (TV film)
1965 Apostelspiel, Das (TV film)
Christinas Heimreise (TV film)
Der zerbrochene Krug (TV film)
Die eigenen vier Wände (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Beiden Klingsberg, Die (TV film)
1963 Als ich beim Käthele im Wald war
Als ich noch der Waldbauernbub war...
Den Tod in der Hand (TV film)
Kleider machen Leute (TV film)
1962 Bashful Elephant, The
Bluthochzeit
Der Marquis von Keith (TV film)
Marke Lohengrin (TV film)
1960 Piroschka (TV film)
1959 Muž, který prochází zdí
1958 Alkestiade, Die (TV film)
Bernauerin, Die (TV film)
Die Bekehrung des Ferdys Pistora (TV film)
1957 Ein Fremder kam ins Haus (TV film)
1955 Jednotka 08/15 - Ve vlasti
1954 Na počátku byl hřích
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
1952 Ich heiße Niki
Nachts auf den Straßen
1950 Der Geigenmacher von Mittenwald
1949 Begegnung mit Werther
1947 Am Ende der Welt
1938 Dreizehn Mann und eine Kanone
1936 Diener lassen bitten
1934 Um das Menschenrecht

TV seriály

1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Der Vater und sein Sohn (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Es geschah an der Grenze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace