foto

Eva Berthold

  • nar. 1937

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ende der Unschuld (TV film)
1981 Regentropfen
1978 Strafsache gegen F. (TV film)
1977 Frauenstation
1976 Baumeister Solness (TV film)
1971 Erotik im Beruf - Was jeder Personalchef gern verschweigt
Paragraph 218 - Wir haben abgetrieben, Herr Staatsanwalt
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1969 Lovecké výjevy z Dolních Bavor
Tausendundeine Nacht
1967 Der Brief des Don Juan (TV film)
1964 Wie in schlechten Romanen (TV film)
1963 Lady Frederick (TV film)
1962 Das Abschiedsgeschenk (TV film)
1961 Die inneren Stimmen (TV film)

TV seriály

2004 Strom přání (TV seriál)
1983 Gestern bei Müllers (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Bastian, Der (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
1970 Die Kriminalnovelle (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Ida Rogalski (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky