foto

Iska Geri

  • nar. 28.4.1920
    Stettin, Německá říše
  • zem. 10.4.2002 (81 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Himmelsschlüssel
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1982 Mrs. Harris - Ein Kleid von Dior (TV film)
1980 Leute wie du und ich (TV film)
Mein Gott, Willi! (TV film)
1976 Intermezzo für fünf Hände (TV film)
1970 Große Familie, Eine (TV film)
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
Die Pickwickier (TV film)
1967 Wer schmeißt denn da mit Lehm? (TV film)
1965 Kookie & Co. (TV film)
1964 Unartige Lieder (TV film)
1959 Paprika
1957 Ein Stück vom Himmel
Miláček z Paříže
1956 Manöverball
1952 Das kann jedem passieren
1951 Die verschleierte Maja
1950 Die Dritte von rechts
1949 Hallo Fräulein
Kätchen für alles

TV seriály

1994 Immenhof (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Carola will nach oben (S02E24)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Spannagl & Sohn (TV seriál)
1974 Der Monddiamant (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
1965 Oma ist noch besser (TV seriál)

Dokumentární

1960 Die Hesselbachs (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Tanz-Café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky