foto

Eduardo Sánchez

  • nar. 20.12.1968 (50 let)
    Kuba

Biografie

Eduardo Sánchez (1968, Kuba) vystudoval televizní produkci na Montgomery College v Marylandu a filmovou produkci na University of Central Florida. Filmy točí od svých šestnácti let, už na univerzitě pak natočil svůj první nezávislý snímek Gabriel’s Dream. V roce 1999 společně s Danielem Myrickem napsal a režíroval film Záhada Blair Witch (The Blair Witch Project), který dal vzniknout novému hororovému (pod)žánru. Hororové tematice se věnoval i v následujících filmech (Altered, 2006; Seventh Moon, 2008), v Rozkošné Molly pak posouvá svůj styl dál, v pečlivě vykresleném intimním záznamu rozpadu osobnosti, který připomene Polanského Hnus či Rosemary má děťátko.

47. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2020 Cloudland
2014 Exists
2013 V/H/S/2
2011 Rozkošná Molly
2009 ParaAbnormal
2008 Seventh Moon
2006 Uneseni
1999 Kletba Blair Witch (TV film)
Sticks and Stones: Investigating the Blair Witch
Záhada Blair Witch

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Verum Nocet (S02E09)
Lucifer (TV seriál)
All Hands on Decker (S03E22)
Queen of the South (TV seriál)
El Diablo (S03E09)
El Juicio (S03E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Byzantium (S14E08)
Devil's Bargain (S13E13)
2017 Lucifer (TV seriál)
Off the Record (S03E07)
Queen of the South (TV seriál)
Un Pacto con el Diablo (S02E03)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Shady Glen (S03E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Rock Never Dies (S12E07)
The Chitters (S11E19)
2015 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
The Last Temptation of Richard Gecko (S02E08)
In a Dark Time (S02E02)
2014 Intruders (TV seriál)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Mistress (S01E03)
2013 Four Corners of Fear (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Uneseni
1999 Sticks and Stones: Investigating the Blair Witch

TV seriály

2013 Four Corners of Fear (TV seriál)

Dokumentární

2017 Foundumentary
2015 The Woods Movie
2006 The Shark Is Still Working
1997 Split Screen (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2013 Four Corners of Fear (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace