foto

Lili Schoenborn-Anspach

  • nar. 31.3.1898
    Berlín, Německá říše
  • zem. 4.5.1987 (89 let)
    Západní Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Der Pfingstausflug
1976 Die Schlacht - Szenen aus Deutschland (TV film)
1974 Lohn und Liebe (TV film)
1969 Der große Tag der Berta Laube (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1966 Irrungen, Wirrungen (TV film)
1961 Biographie eines Schokoladentages (TV film)
1960 Die Nachbarskinder (TV film)
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Kriegsgericht
Rommel volá Káhiru
1957 Draußen vor der Tür
1956 Ein Mädchen aus Flandern
Studentin Helene Willfüer
1949 Chléb náš vezdejší
1948 Blumova aféra
1947 Kein Platz für Liebe
1946 Allez Hopp
Irgendwo in Berlin
1945 Das Leben geht weiter
1944 Das Hochzeitshotel
1943 Tenkrát
1942 GPU
Průvan
Stimme des Herzens
Violanta
1941 Jungens
Stuky
1940 Der Fuchs von Glenarvon
Der Sündenbock
Tip auf Amalia
Traummusik
1939 Der Polizeifunk meldet
Fräulein
Kennwort Machin
Legion Condor
Nesmrtelné srdce
1938 Dreiklang
Hříchy mládí
Kleiner Mann - ganz groß!
Nackte Spatz, Der
Pour le Mérite
1937 Hříšná láska
K novým břehům
Man spricht über Jacqueline
Pes baskervillský
1935 Diktátor domovník
Liebesleute
1934 Paloma. Ein Lied der Kameradschaft, La
1932 Kuhle Wampe neboli Komu patří svět
Mieter Schulze gegen alle
1928 Unter der Laterne
1927 Mädchen mit den fünf Nullen, Das
1926 Die Unehelichen
Gern hab' ich die Frauen geküßt
Hölle der Liebe - Erlebnisse aus einem Tanzpalast

TV seriály

1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace