foto

Cindy Girling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
1998 Nobody Lives Forever (TV film)
Sealed with a Kiss (TV film)
Ulice hrůzy (TV film)
1996 Titanic (TV film)
1995 Devotion
Zemřít pro někoho
1994 Heart of a Child (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
1988 Biographies: The Enigma of Bobby Bittman (TV film)
Být dobrou matkou
Zběsilý
1983 Julie Darling
1982 Love
1981 Dirty Tricks
Lístek do nebe
Yesterday
1980 Únos prezidenta
1979 Nemotorové
1978 I Miss You, Hugs and Kisses
1975 Macchie solari

TV seriály

1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Postranní myšlenky (S03E02)
1996 Milénium (TV seriál)
1990 Going Places (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Loving Friends and Perfect Couples (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
1975 Sidestreet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace