foto

Dirk Dautzenberg

  • nar. 7.10.1921
    Duisburg, Německá říše
  • zem. 15.2.2009 (87 let)
    Wilhelmshaven, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
2001 Der Solist - Kuriertag (TV film)
1997 Haus der Vergeltung (TV film)
1993 Kein Pardon
1992 Einer stirbt bestimmt (TV film)
1990 Wer zu spät kommt - Das Politbüro erlebt die deutsche Revolution (TV film)
1988 A.D.A.M.
Sommer in Lesmona (TV film)
1987 Otto - Der Neue Film
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1981 Alles im Eimer
Keine Angst vor Verwandten! (TV film)
1979 Hatschi! (TV film)
Phantasten (TV film)
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
Klaunovy názory
Margarete in Aix (TV film)
1974 Madame Pompadour (TV film)
1973 Immobilien (TV film)
Mein Onkel Benjamin (TV film)
1972 Täter auf der Spur - Ohne Kranz und Blumen, Dem (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Das große Projekt (TV film)
1970 Abiturienten (TV film)
Abseits (TV film)
Große Familie, Eine (TV film)
1969 Der Hausfreund (TV film)
Die Ratten (TV film)
Umschulung (TV film)
1968 Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1967 Heißes Pflaster Köln
Zug der Zeit (TV film)
1966 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
Betriebsfest (TV film)
Erinnerung an zwei Montage (TV film)
Geibelstraße 27 (TV film)
Ich war Schlemihl (TV film)
Kostenpflichtig zum Tode verurteilt (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Die Sommerfrische (TV film)
Exil (TV film)
Fall erledigt - 'End of Conflict' (TV film)
Mach's Beste draus (TV film)
Michael Kramer (TV film)
Noc v Manhattanu
Undine (TV film)
1964 Campingplatz (divadelní záznam)
Der Protest (TV film)
Spätsommer (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
Der Maulkorb (TV film)
Jahre danach (TV film)
1961 Ein Außenseiter (TV film)
1959 Der blaue Strohhut (TV film)
Peterchen's Mondfahrt (TV film)
1957 Žraloci a malé ryby
1955 Die Mädels vom Immenhof

TV seriály

1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Siebenbirken (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Detektivbüro Roth (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Dieb (S01E09)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Zwei schwarze Schafe (Geschichten aus Kalmüsel) (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Im schönsten Bilsengrunde (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Wenn die Liebe hinfällt (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Eichholz und Söhne (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Hoftheater (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Lautlose Jagd (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Express (TV pořad)
1962 Haifischbar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace