foto

Billy Wickman

  • nar. 15.6.1982 (38 let)
    Surrey, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Blue Ridge Mountain Christmas (TV film)
A Summer Romance (TV film)
Thirty-Seventeen
2018 Time for Me to Come Home for Christmas (TV film)
2017 Finding Santa (TV film)
Válka o planetu opic
2015 Christmas Truce (TV film)
2014 Sedmý syn
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2010 A-Team
2008 Vánoční chaloupka
2007 Dragon Boys (TV film)
2005 Paper Moon Affair
2004 Nelehký život (TV film)
Pět starých známých (TV film)

TV seriály

2020 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 75: „Lynchovina“ (S04E18)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Příšera z Flatwoods (S01E02)
Zabijáci Wu (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Heart of a Mountie (S06E04)
2017 Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
2016 Timeless (TV seriál)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Arrow (TV seriál)
Důkaz smrti (S03E10)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Elam Ferguson (S04E07)
Life's a Mystery (S04E05)
Reckoning (S04E04)
další epizody (6)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and Gus Truck Things Up (S08E07)
2013 Zločin (TV seriál)
Scared and Running (S03E05)
2012 Clients from Hell (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Molon Labe (S02E07)
Love and Other Acts of Courage (S02E05)
Young Bloods (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Of Grave Importance (S07E19)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Father Unfigured (S01E12)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky