foto

Billy Wickman

  • nar. 15.6.1982 (35 let)
    Surrey, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Válka o planetu opic
2016 Thirty-Seventeen
2015 Christmas Truce (TV film)
2014 Sedmý syn
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2010 A-Team
2008 Vánoční chaloupka
2007 Dragon Boys (TV film)
2005 Paper Moon Affair
2004 Nelehký život (TV film)
Pět starých známých (TV film)

TV seriály

2016 Timeless (TV seriál)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
Akta X (TV seriál)
Babylon (S10E05)
2015 iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Arrow (TV seriál)
Důkaz smrti (S03E10)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Elam Ferguson (S04E07)
Life's a Mystery (S04E05)
Reckoning (S04E04)
další epizody (6)
2013 Darebák (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
Scared and Running (S03E05)
2012 Clients from Hell (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Molon Labe (S02E07)
Love and Other Acts of Courage (S02E05)
Young Bloods (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Of Grave Importance (S07E19)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace