foto

Henry Kingi

  • nar. 2.12.1943 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ant-Man a Wasp
Fury of the Fist and the Golden Fleece
2016 Poldův švagr
2015 Vítězství je naše
2011 Drive Angry
2009 From Mexico with Love
2004 Spongebob v kalhotách: Film
2002 Showtime
1998 Blade
Upíři
1997 Protektor
Ztracený svět: Jurský park
1996 Barb Wire
1995 Out-of-Sync
Přepadení 2: Temné území
1994 Dvojitý drak
Mizera
1993 Conflict of Interest
Poslední akční hrdina
Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1992 Batman se vrací
Prsten smrti
Smrtonosná zbraň 3
Steel Justice (TV film)
V náruči vraha (TV film)
1991 Extáze
Grand Canyon
K-9000 (TV film)
1990 Buď v klidu
Parker Kane (TV film)
Predátor 2
Secret Agent OO Soul
1989 Davy Crockett: Guardian Spirit (TV film)
Moc vědět se nevyplácí (TV film)
Road House
1987 Destination America (TV film)
Opravdoví muži
Predátor
Vlkodlak se vrací (TV film)
1985 Streets of Justice (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
1980 Blázni ve vězení
1978 Zero to Sixty
1977 Pan Bilión
1976 Mycí linka
Nepřemožitelný bukanýr
1975 Smoke in the Wind
The Ultimate Warrior
1974 Black Belt Jones
Tirák Turner
1973 Fox Style
1972 Black Girl
1970 Byl jednou jeden lotr
Rozlícené posluchárny
1969 Topaz

TV seriály

2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Dary na rozloučenou (S01E10)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Pět minut před půlnocí (S05E04)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 Palace Guard (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1988 Earth Star Voyager (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace