foto

Simon Longmore

  • nar. 9.2.1970 (49 let)
    Salford, Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomato Red
2016 On the Farm (TV film)
2015 Into the Forest
2013 Rozjedeme to!
2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
Odplata
2009 Wyvern (TV film)
2008 Génius
Obr lidožrout (TV film)
2006 Rituál
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
2003 Princezna podsvětí (TV film)
2002 Pod tlakem
2001 Freddyho úlet
Start v ohrožení
2000 Let soba (TV film)
Řetěz bláznů
1999 Barva odvahy (TV film)
Bohatý je ten, kdo dává (TV film)
Dítě evoluce (TV film)
Resurrection (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Hra na schovávanou (TV film)

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
The Long Morrow (E08)
Arrow (TV seriál)
Shifting Allegiances (S06E20)
2017 Haters Back Off (TV seriál)
my 1rst bae (S02E05)
Exposing My Impostr (S02E03)
Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Haters Back Off (TV seriál)
Becuming a Magichin (S01E06)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Pád (S03E06)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
Under One Roof (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
"Poker? Mmm, a předkrm nebude?!" (S01E14)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Mrtví jako já (TV seriál)
Pořád (S02E14)
2002 Breaking News (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zajížďka (S05E04)
1996 Milénium (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace