foto

Paul Magel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amazing Winter Romance (TV film)
2016 Journey Back to Christmas (TV film)
2013 Jack (TV film)
Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Vánoční srdce (TV film)
2010 Krvavá aréna
2001 Start v ohrožení
Valentine
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Nájemný vrah

TV seriály

2010 Vometáci (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Dopisy z Pegasu (S01E16) - a.z.
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Všemu navzdory (S01E11)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Precipitate (S02E05)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Borrowed Time (S03E10)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky