foto

Luke Roessler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Následníci 3 (TV film)
2018 Deadpool 2
The Bad Seed (TV film)
2017 Garbage Man
Miss Christmas (TV film)
While You Were Dating
2016 Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Smrt čeká
2015 Christmas Truce (TV film)

TV seriály

2019 Dead to Me (TV seriál)
You Have to Go (S01E10)
I Have to Be Honest (S01E09)
Oh My God (S01E06)
další epizody (6)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 3 (S01E03)
další epizody (5)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hodně podlý mord (S06E12)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Pilot (E01)
Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Trezor (S04E06)
Motiv (TV seriál)
Zásah zvenčí (S04E06)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
Hell on Wheels (TV seriál)
Chinatown (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace