foto

Mark Krysko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Mutant World
2007 Návnada 2: Svádění (TV film)
2005 Probuzení
2004 Twelve Days of Christmas Eve, The (TV film)

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)
2017 Damnation (TV seriál)
In Wyoming Fashion (E06)
2015 Hell on Wheels (TV seriál)
Struck (S05E04)
Chinatown (S05E01)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace