foto

Carl Schenkel

  • nar. 8.5.1948
    Bern, Švýcarsko
  • zem. 1.2.2003 (54 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Murder on the Orient Express (TV film)
Poradce
2000 Otcova muka (TV film)
1998 Tarzan a Ztracené město
1997 Kalte Küsse (TV film)
1996 Jezero v lesích (TV film)
1995 Smrtelná léčba
1994 Zrada a pomsta (TV film)
1992 Tah jezdcem
1990 Silueta smrti (TV film)
1989 Edge, The (TV film)
Quinnův případ
Zwei Frauen
1987 Čarodějka z Bay Cove (TV film)
1984 Výtah
1981 Kalt wie Eis
1979 Graf Dracula in Oberbayern

TV seriály

1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Dům, který postavil Jack (S01E13)
1983 Stopař (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Výtah
1981 Kalt wie Eis