foto

Lyn Murray

  • nar. 6.12.1909
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.5.1989 (79 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
1976 Ashes of Mrs. Reasoner, The (TV film)
Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
1974 Double Solitaire (TV film)
1973 Gondola, The (TV film)
Incident at Vichy (TV film)
Steambath (TV film)
1972 Magic Carpet (TV film)
1971 Love Hate Love (TV film)
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
The Murdocks and the McClays (TV film)
1969 Angel in My Pocket
Dragnet 1966 (TV film)
Strategy of Terror
1968 Escape to Mindanao (TV film)
Now You See It, Now You Don't (TV film)
Smugglers, The (TV film)
1967 Rosie!
1966 Daniel Boone: Frontier Trail Rider
1965 Promise Her Anything
1964 Signpost to Murder
1963 Come Fly with Me
Wives and Lovers
1962 Little Amy (TV film)
Period of Adjustment
Útěk ze Zahrainu
1961 All Hands on Deck
Sněhurka a tři moulové
1957 Magoo's Masquerade
1956 Den D
On the Threshold of Space
1955 Chyťte zloděje
1954 Casanova's Big Night
Mosty na Toko-Ri
1953 Here Come the Girls
The Girls of Pleasure Island
1952 Son of Paleface
The Return of Gilbert & Sullivan
1951 Lupič
Velká noc
1947 High Conquest

TV seriály

1975 Lincoln (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
Off to See the Wizard (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
A Piece of the Action (S01E01)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Passage for Trumpet (S01E32)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Union Pacific (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1984 Return to Everest (TV film)
1966 Podmořský svět Jacquese Cousteaua (TV seriál)
1964 National Geographic Specials (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace