foto

Deborah Secco

  • nar. 26.11.1979 (41 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mulheres Alteradas
2015 Entrando Numa Roubada
2014 Boa Sorte
Sorria, Você Está Sendo Filmado
2013 Confissões de Adolescente
2011 Bruna Surfistinha
2009 Flordelis: Basta Uma Palavra Para Mudar
2004 Cartomante, A
Meu Tio Matou um Cara
Tudo Isto É Fado
2002 Xuxa e os Duendes 2 - No caminho das Fadas
2001 Diogo - Král Brazílie

TV seriály

2018 Segundo Sol (TV seriál)
2011 Insensato Coração (TV seriál)
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 Pé na Jaca (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Padroeira, A (TV seriál)
Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Invenção do Brasil, A (TV seriál)
Křehké pouto (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
1998 Era Uma Vez... (TV seriál)
1997 Zazá (TV seriál)
1996 Vira Lata (TV seriál)
1995 Příští oběť (TV seriál)
1993 Contos de Verão (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 Mico Preto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky