foto

John Kaufman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Pigs Vs. Freaks (TV film)
1980 Condominium (TV film)
1979 Rebels, The (TV film)
Seekers, The (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
1974 Rangers, The (TV film)
1973 Female Artillery (TV film)
She Cried Murder (TV film)
Záhada Mančuského orla
1972 Astronaut, The (TV film)
Victim, The (TV film)
1971 The Failing of Raymond (TV film)

TV seriály

1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Past (S01E06)
1971 Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace