foto

Alexandr Jefremov

  • nar. 6.2.1986 (33 let)
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tri v odnom 3 (TV film)
Ženščiny (TV film)
2017 Tri v odnom (TV film)
Tri v odnom 2 (TV film)
2016 Rasplata za sčastě (TV film)
2015 The Code of Cain
2013 Rol
Zombi kanikuly 3D
2012 Rusalka (TV film)
2011 Žažda (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)

TV seriály

2019 Otpusk za period služby (TV seriál)
2017 Vybor (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
2013 Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Gonka na vyživanije (S07E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
2011 Navigator (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (E06)
Sejf Pandory (E05)
Slezy angelov (E01)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 12 (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky