foto

Gusti Kreissl

  • nar. 2.1.1904
    Mnichov, Německá říše
  • zem. 1986
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Smaragd
1983 Flucht nach vorn
1981 Heute spielen wir den Boß
1980 Die Undankbare (TV film)
1979 Kreutzer (TV film)
1975 Der Wohltäter (TV film)
1974 Strach jíst duše
1972 8051 Grinning (TV film)
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Obchodník se zeleninou
1970 Die Beichte (TV film)
Fall Lena Christ, Der (TV film)
1969 Nur der Freiheit gehört unser Leben (TV film)
Unser Doktor ist der Beste
1968 Altaich (TV film)
1966 Elektra (TV film)
Judith (TV film)
1964 Darf ich Sie eine Minute sprechen? (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
1963 Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
1957 Fernamt, bitte! (TV film)
Frau, die weiß, was sie will, Eine
1956 Die Geierwally
Erbe vom Pruggerhof, Das
Rosen für Bettina
Zwei Bayern in St. Pauli
1955 Das Forsthaus in Tirol
Der dunkle Stern
1954 Die kleine Stadt will schlafen gehen
Geliebtes Fräulein Doktor
1953 Der Klosterjäger
1951 Die Sehnsucht des Herzens
1941 Der siebente Junge
1937 Spiel auf der Tenne

TV seriály

1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
Zeit genug (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1977 Das Haus mit der Nr. 30 (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1975 Krempoli - Ein Platz für wilde Kinder (TV seriál)
Spannagl & Sohn (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky